Mulla on aina visio minkälaiset kengät mää haluan, mutta en koskaan oo tyytyväinen. Eka etin ihan innoissani juuri sitä oikeaa kenkäparia, kunnes innostus lakkaa. Sitten ostan jostain alennuksista kympillä jotkut perustennarit ja ajattelen että "seuraavalla kerralla varmasti löytyy!" Mutta kappas vaan ei löydykkään!

Nyt on vuorossa kuten otsikosta huomaakin kevätkkenkien etsintä. Mulla on "pari" kriteeriä minkälaiset niiden pitää olla: Niiden pitää olla tennarintyyppiset, niiden pitää erottua massasta (eli jokaisella pikkulissulla joka vastaan kävelee ei saa olla samanlaiset kengät kun mulla), kenkien pitää olla sopivan värikkäät, niiden pitää olla sellaiset että niitä voi käyttää myös syksyllä ja unelmieni kenkien pitää olla jalkaa tukevat, koska on niin huonot nivelet. On myös paljon pieniä juttuja jota huomioin kengissä mutta ehkä tuossa on tärkeimmät!

Uskon että tilaan kengät netistä, koska Jyväskylästä ei löydä _koskaan_ mitään. Laittelen tänne blogiin sopivia kenkäehdokkaita esille, jos niitä sattuu kohdalle ilmestymään!

Jos ei kohta rupee sopivia kenkiä löytymään, ostan tollaset jäätävät mielenkiintoiset nallekengät... Niillä ainakin erottuisin massasta!

 

(kuva: adidaksen sivuilta)